Oroszország Ukrajna

Moszkva mély aggodalommal figyeli Washington lépéseit mondta a Kreml szóvivője. Hangsúlyozták ugyanakkor annak fontosságát is hogy Oroszország ne zárkózzon el a párbeszéd elől és megállapították hogy Moszkva csak érdemi tárgyalásokkal érheti el a feszültség enyhítését.


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna

Rendkívül veszélyeket rejt magában az ukrán válság Oroszország ugyanis bármelyik pillanatban támadást indíthat Ukrajna ellen.

. Fomin tábornok azt is hangoztatta hogy Oroszország és a NATO kapcsolata kritikusan alacsony szintre csökkent és mindez a globális instabilitás a terrorfenyegetés újabb fegyverkezési verseny kibontakozása és az európai biztonsági struktúra teljes leépülése mellett történik. Hetek óta mindenki attól tart Európában hogy Oroszország bármelyik pillanatban megindíthatja az inváziót Ukrajna ellen. Nem fogjunk tűrni ha az állampolgárainkat megtámadják.

Kozak leszögezte hogy újabb csúcstalálkozó Oroszország és Ukrajna között német-francia közvetítéssel csakis akkor válik lehetségessé ha megállapodás jön létre a Donyec-medence jogi státuszáról illetve az ott tartandó választásokról. Oroszország januárban több harckocsit ágyút egyéb fegyvereket valamint lőszereket köztük tüzérségi és aknavető-lövedékeket továbbá hétezer tonna üzemanyagot szállított az általa megszállt Donyec-medencei területekre - közölte az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatósága pénteken a Facebookon. Boris Johnson és Jens Stoltenberg szerint biztosítani kell hogy Ukrajna szabadon törekedhessen a NATO-tagságra.

Kijev és Moszkva azonban a tegnapi nap folyamán tárgyalóasztalhoz ült amely már egy előrelépés az eddigi állapotokhoz képest. Dmitrij Peszkov szerint az Ukrajna körüli feszültség fokozására irányulnak az Egyesült Államok törekvései. Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus miatt a világ egyre több vezetője szólal fel és int nyugalomra.

Oroszország nem fog eltűrni támadást Ukrajna és a Nyugat részéről a Donyec-medence ellen jelentette ki Konsztantyin Gavrilov a bécsi biztonsági és fegyverzet-ellenőrzési tárgyalásokon részt vevő orosz küldöttség vezetője. Vajon mennyire valós egy háború kitörésének veszélye. Vagy csak a nagyhatalmak vezetőinek erőfitogtatásáról van szó.

Moszkva mintegy 127 ezer fővel sorakozott fel Ukrajna határához azonban a helyi fegyveresek készek az ellenállásra akár egy hosszú és véres konfliktus keretében amennyiben beigazolódnak a félelmek és tényleg invázió indul. Oroszország akár besétálhat egy Vietnam-szerű háborúba is Ukrajnával kiindulva az ukrán hadsereg ellenállási akaratából. Közben Oroszország és Kína közös haditengerészeti gyakorlatot kezdett az Arab-tenger nyugati részén.

Mindenről világosan nyilatkoztunk és figyelmeztettünk.


Uj Tehetsegek Portfolio Mas Vilag 1 Helyezett Sziberia Oroszorszag Travel Photographer Photo Awards Siberia


Gnezdovo Novgorod Russland Vikings Volkhov Visigoth


Pin On Hungary


Pin By Hetalia And Countryhuman Fan On Zabavnye Piny Ukraine Kawaii Anime Azov


Pin By Ferenczi Virag On hetalia Hetalia Hetalia Funny Hetalia Russia


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Pin Na Doske Oroszorszag Es Ukrajna


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Historical Figures Historical People

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel